Aangesloten bij Logo ELB
Logo-ANBI

 

 

Luister live!

 
De streekomroep van Haarlemmermeer

Zondag in MeerMagazine zondag 20 september 2020

MARJA RUIGROK gemeente foto

Gert-Jan van Büseck presenteert vanavond tussen 18 en 19 uur “MeerMagazine” op MeerRadio.
 
Rond 18.05 uur het weekoverzicht van Cees van Rhijn gevolgd rond 12.15 uur door een interview met Charif El Idrissi de nieuwe fractievoorzitter van de politieke partij HAP. Hij gaat de fractie leiden na het uit de fractie zetten van de vorige fractievoorzitter Sophie van de Meeberg. Hoe gaat hij straks te werk in zijn nieuwe rol.
 
Om 18.30 uur is het de beurt aan de rubriek “Raadhuisplein” van onze politiek redacteur Henk van der Eem. Hij schets daarin zijn persoonlijke kijk op ontwikkelingen of wetenswaardigheden op en aan het raadhuisplein in Hoofddorp.
 
Om 18.45 uur is er een interview met Marja Ruigrok de wethouder van o.a. verkeer over de introductie van een parkeerapp in Hoofddorp waar door het eenvoudiger en sneller is om een parkeerplaats te vinden in de buurt van je bestemming. Samen met de marktpartijen Dura Vermeer, Tango en T-systems van T-mobile is een app ontwikkeld die de komende zes maanden een pilot krijgt in Hoofddorp om de werking in de praktijk te testen.
 
MeerMagazine is een programma van Gert-Jan van Büseck, Roel van Luijk, Anneke van der Helm, Cees van Rhijn, Jeroen Calvelage. Eindredactie: Henk van der Eem.
 
Na de uitzending op zondag van 12.00 tot 13.00 uur is het programma terug te luisteren via UITZENDING GEMIST op de site van MeerRadio.nl

Advertenties

Banner Goodnight
Banner Hartgerink
Facebook permission

Frequenties

Beluister ons op een van de onderstaande kanalen:

Radio:
Ether: 105.5 FM + 106.6 FM
Ziggo TV: 38;
Ziggo Digitale Radio (kanaal 105 in de radio app)
KPN: 1143 + 1443
Glasvezel digitale radio: 3047
Tele2: klik hier
Radio Apps:
Tune-In https://tunein.com
JUKE https://juke.nl/juke-app

Internet:
Luister af via internet
MeerTelevisie op Youtube