Aangesloten bij Logo ELB
Logo-ANBI

 

 

Luister live!

 
De streekomroep van Haarlemmermeer

Vandaag in MeerMagazine zondag 27 september 2020

Raadhuis Hoofddorp

Gert-Jan van Büseck presenteert vanavond tussen 18 en 19 uur “MeerMagazine” op MeerRadio.
 
Rond 18.05 uur het weekoverzicht van Cees van Rhijn gevolgd rond 12.15 uur door een interview met de fractievoorzitter van de politieke partij Gezond Haarlemmermeer Kasper Sulmann. Met hem praten we over zijn vragen aan het college over zelfbewoningsplicht bij de aankoop van nieuwbouwhuizen.
 
 Om 18.30 uur is het de beurt aan de rubriek “Raadhuisplein” van onze politiek-redacteur Henk van der Eem. Hij schets daarin zijn persoonlijke kijk op ontwikkelingen of wetenswaardigheden op en aan het Raadhuisplein in Hoofddorp. Deze week aandacht voor de perikelen bij de fractie van Forza! Haarlemmermeer.
 
Om 18.45 uur is er een interview met gemeenteraadslid Piet Schouten van GroenLinks. Met hem praat Gert-Jan over fietsparkeerplaatsen in Hoofddorp centrum of eigenlijk over het ontbreken van een beveiligde fietsenstalling voor onze dure elektrische fietsen,
 
MeerMagazine is een programma van Gert-Jan van Büseck, Roel van Luijk, Anneke van der Helm, Cees van Rhijn, Jeroen Calvelage. Eindredactie Henk van der Eem
 
Na de uitzending op zondag van 12.00 tot 13.00 uur is het programma terug te luisteren via UITZENDING GEMIST op de site van MeerRadio.nl.
 

Advertenties

Banner Goodnight
Banner Hartgerink
ERFGOED JOURNAAL BANNER
Facebook permission

Frequenties

Beluister ons op een van de onderstaande kanalen:

Radio:
Ether: 105.5 FM + 106.6 FM
Ziggo TV: 38;
Ziggo Digitale Radio (kanaal 105 in de radio app)
KPN: 1143 + 1443
Glasvezel digitale radio: 3047
Tele2: klik hier
Radio Apps:
Tune-In https://tunein.com
JUKE https://juke.nl/juke-app

Internet:
Luister af via internet
MeerTelevisie op Youtube