Aangesloten bij Logo ELB
Logo-ANBI

 

 

Luister live!

 
De streekomroep van Haarlemmermeer

Vandaag in MeerMagazine zondag 25 oktober 2020

Johan Rip HAP foto

Gert-Jan van Büseck presenteert vanavond tussen 18 en 19 uur “MeerMagazine” op MeerRadio.
 
Rond 18.05 uur het weekoverzicht van Cees van Rhijn gevolgd rond 18.15 uur door een interview met de Haarlemmermeerse wethouder van “” werk en inkomen” Johan Rip (foto). Met hem praat Gert-Jan over het “meldpunt gedupeerden toeslagenaffaire belastingdienst”.
Via dit gemeentelijke meldpunt gaat de gemeente hulp aanbieden aan de inwoners van Haarlemmermeer die gedupeerd zijn. Onderwerp is onder andere Waarom een oproep door de wethouder aan de mensen om zich te melden?
 
Om 18.30 uur is burgemeester Marianne Schuurmans van Haarlemmermeer te gast. Met haar een gesprek over de corona-situatie in Haarlemmermeer en de maatregelen die getroffen zijn. Luisteraars kunnen vragen stellen over corona aan de burgemeester via de mail studio@meerradio.nl. In de uitzending zal de burgemeester reageren op de vragen.
 
MeerMagazine is een programma van Gert-Jan van Büseck, Roel van Luijk, Anneke van der Helm, Cees van Rhijn, Jeroen Calvelage. Eindredactie Henk van der Eem
 
Na de uitzending op zondag van 12.00 tot 13.00 uur is het programma terug te luisteren via UITZENDING GEMIST op de site van MeerRadio.nl.
 

Advertenties

Banner Goodnight
Banner Hartgerink
Facebook permission

Frequenties

Beluister ons op een van de onderstaande kanalen:

Radio:
Ether: 105.5 FM + 106.6 FM
Ziggo TV: 38;
Ziggo Digitale Radio (kanaal 105 in de radio app)
KPN: 1143 + 1443
Glasvezel digitale radio: 3047
Tele2: klik hier
Radio Apps:
Tune-In https://tunein.com
JUKE https://juke.nl/juke-app

Internet:
Luister af via internet
MeerTelevisie op Youtube