Aangesloten bij Logo ELB
Logo-ANBI

 

 

Luister live!

 
De streekomroep van Haarlemmermeer

Vandaag in MeerMagazine zondag 22 november 2020

Gert-Jan van Büseck presenteert vanavond tussen 18 en 19 uur “MeerMagazine” op MeerRadio.
 
MeerMagazine begint met het weekoverzicht van Cees van Rhijn gevolgd 18.10 uur door een interview met het gemeenteraadslid Hans Spijker van de politieke partij EEN Haarlemmermeer.
Samen met Koos de Vries van ChristenUnie/SGP heeft hij vragen gesteld aan het college over de bouw van Tiny Houses nadat de provincie Noord-Holland daar meer mogelijkheden voor hebben geschapen.
 
Om 18.30 uur is burgemeester Marianne Schuurmans van Haarlemmermeer te gast. Met haar praat Gert-Jan over de corona-situatie in Haarlemmermeer en de maatregelen die getroffen zijn.
Wat zijn de gevolgen voor de Haarlemmermeerse gemeenschap van al die maatregelen. Hoe staat het met het aantal besmettingen en hoe zal het in decembermaand gaan.
 
Luisteraars kunnen ook vragen stellen over corona aan de burgemeester via de mail studio@meerradio.nl. In de uitzending zal de burgemeester reageren op de vragen.
 
MeerMagazine is een programma van Gert-Jan van Büseck, Roel van Luijk, Anneke van der Helm, Cees van Rhijn, Marco Rossen, Jeroen Calvelage. Eindredactie Henk van der Eem
 
Na de uitzending op zondag van 12.00 tot 13.00 uur is het programma terug te luisteren via UITZENDING GEMIST op de site van MeerRadio.nl

Advertenties

Banner Goodnight
Banner Hartgerink
Dierenspeciaalzaak Hoofddorp
ERFGOED JOURNAAL BANNER
FYR ADVERTENTIE
ONDERNEEM_BANNER
SCHOLEN BANNER NOV 2019
Facebook permission

Frequenties

Beluister ons op een van de onderstaande kanalen:

Radio:
Ether: 105.5 FM + 106.6 FM
Ziggo TV: 38;
Ziggo Digitale Radio (kanaal 105 in de radio app)
KPN: 1143 + 1443
Glasvezel digitale radio: 3047
Tele2: klik hier
Radio Apps:
Tune-In https://tunein.com
JUKE https://juke.nl/juke-app

Internet:
Luister af via internet
MeerTelevisie op Youtube