Aangesloten bij Logo ELB
Logo-ANBI

 

 

Luister live!

 
De streekomroep van Haarlemmermeer

Vandaag in MeerMagazine zondag 29 november 2020

SCHUURMANS RIJKSOVERHEID cright

Roel van Luijk presenteert vanmiddag tussen 18 en 19 uur “MeerMagazine” op MeerRadio.
 
MeerMagazine begint met het weekoverzicht van Cees van Rhijn gevolgd rond 12.15 uur door een interview met Inez de Ruiter van de stichting Leergeld.
Elk kind wil spelen en meedoen aan sport, muziekles en of schooluitstapjes. Voor veel kinderen is dit ook heel normaal. Helaas staan sommige kinderen om financiële redenen buitenspel. Maar liefst 1 op 10 kinderen in Nederland groeit op in armoede
Stichting Leergeld Haarlemmermeer helpt om deze kinderen tussen 4 en 18 jaar in onze gemeente mee te laten doen aan sportieve, culturele en schoolse activiteiten. Hoe doet de stichting dat en heeft corona invloed op de werkzaamheden van de stichting?
 
Om 18.30 uur hebben we burgemeester Marianne Schuurmans van Haarlemmermeer te gast. Met haar praten we over de corona-situatie in Haarlemmermeer en de maatregelen die getroffen zijn.
Wat zijn de gevolgen voor de Haarlemmermeerse gemeenschap van al die maatregelen. Hoe staat het met het aantal besmettingen en hoe zal het in decembermaand gaan.
 
Luisteraars kunnen ook vragen stellen over corona aan de burgemeester via de mail studio@meerradio.nl. In de uitzending zal de burgemeester reageren op de vragen.
 
MeerMagazine is een programma van Gert-Jan van Büseck, Roel van Luijk, Anneke van der Helm, Cees van Rhijn, Marco Rossen, Jeroen Calvelage. Eindredactie Henk van der Eem
 
Na de uitzending op zondag van 12.00 tot 13.00 uur is het programma terug te luisteren via UITZENDING GEMIST op de site van MeerRadio.nl.
 
Burgemeester Marianne Schuurmans (foto: Rijksoverheid)

Advertenties

Banner Goodnight
Banner Hartgerink
ERFGOED JOURNAAL BANNER
Facebook permission

Frequenties

Beluister ons op een van de onderstaande kanalen:

Radio:
Ether: 105.5 FM + 106.6 FM
Ziggo TV: 38;
Ziggo Digitale Radio (kanaal 105 in de radio app)
KPN: 1143 + 1443
Glasvezel digitale radio: 3047
Tele2: klik hier
Radio Apps:
Tune-In https://tunein.com
JUKE https://juke.nl/juke-app

Internet:
Luister af via internet
MeerTelevisie op Youtube