Aangesloten bij Logo ELB
Logo-ANBI

 

 

Luister live!

 
De streekomroep van Haarlemmermeer

Vandaag in MeerMagazine zondag 20 december 2020

MIEKE BOOY PVDA FOTO

Gert-Jan van Büseck presenteert vanavond tussen 18 en 19 uur “MeerMagazine” op MeerRadio.
 
De uitzending begint met het weekoverzicht van Cees van Rhijn gevolgd rond 18.15 uur door een interview met wethouder Mieke Booij van Haarlemmermeer. Zij heeft het dossier van het nieuw te bouwen raadhuis in haar portefeuille. Ook wel genoemd “het huis van de Haarlemmermeer”. De vragen die o.a. aan de orde komen: Is het echt een besparing? Wanneer gaan ze bouwen? Heeft thuiswerken invloed? Hoe groot zal het worden? Is het echt geen polderpaleis?
 
Om 18.30 uur is na lange tijd het “Raadhuispleintje” weer terug. Politiek-redacteur Henk van der Eem geeft zijn mening over zaken die op of rond het politieke raadhuisplein spelen. Hoe zit het met de coronamaatregelen in het raadhuis maar ook is er al wat te melden over de politicus van het jaar 2020?
 
Om 18.40 uur de heer Ivo van Schaik aan de telefoon. Hij is voorzitter van de Raad van Bestuur van het Spaarne Gasthuis en met hem praat Gert-Jan over de coronasituatie in zijn ziekenhuis, maar ook over het verbod op vuurwerk en hoe noodzakelijk dat is.
 
MeerMagazine is een programma van Gert-Jan van Büseck, Roel van Luijk, Anneke van der Helm, Cees van Rhijn, Marco Rossen, Jeroen Calvelage. Eindredactie: Henk van der Eem
 
Na de uitzending op zondag van 12.00 tot 13.00 uur is het programma terug te luisteren via UITZENDING GEMIST op de site van MeerRadio.nl.

Advertenties

Banner Goodnight
Banner Hartgerink
Dierenspeciaalzaak Hoofddorp
ERFGOED JOURNAAL BANNER
ONDERNEEM_BANNER
SCHOLEN BANNER NOV 2019
Facebook permission

Frequenties

Beluister ons op een van de onderstaande kanalen:

Radio:
Ether: 105.5 FM + 106.6 FM
Ziggo TV: 38;
Ziggo Digitale Radio (kanaal 105 in de radio app)
KPN: 1143 + 1443
Glasvezel digitale radio: 3047
Tele2: klik hier
Radio Apps:
Tune-In https://tunein.com
JUKE https://juke.nl/juke-app

Internet:
Luister af via internet
MeerTelevisie op Youtube