Aangesloten bij Logo ELB
Logo-ANBI

 

 

Luister live!

 
De streekomroep van Haarlemmermeer

Zondag 10 januari in MeerMagazine vrijdag 8 januari 2021

MIEKEBOOIJ 2021

Gert-Jan van Büseck presenteert zondag 10 januari tussen 12 en 13 uur "MeerMagazine" op MeerRadio.

Om te beginnen het weekoverzicht van Cees van Rhijn gevolgd rond 12.10 uur door een uitgebreid interview met burgemeester Marianne Schuurmans. Gert-Jan praat met haar over de situatie met betrekking tot het coronavirus in Haarlemmermeer. Wat is haar rol als burgemeester maar ook als voorzitter van de Veiligheidsregio Kennemerland.
 
Rond 12.35 uur politiekredacteur van MeerRadio Henk van der Eem. Hij geeft aan wat er op politiek gebied rond het raadhuis is gebeurd, De vergadering van afgelopen donderdag komt aan de orde maar ook de agendapunten van de komende vergadering op donderdag 14 januari. Is er al iets te melden over de integriteitkwestie? Maar ook vraagt Gert-Jan Henk over de verkiezing van de Politicus Van Het Jaar en het besluit van Mieke  Booij (foto) om te stoppen met haar werk als wethouder.
 
Verder om 12.45 uur een gesprek met Monique Damen uit Rijsenhout en bij ons als vertegenwoordiger van de Stichting Herenboeren Groene Hart. Zij komt de ideeën toelichten om met 200 mensen een coöperatieve boerderij te starten in Leimuiden. Net over de grens in het zuidoosten van de polder. Is er voldoende belangstelling? Wat gaan ze doen en hoe kan je meer informatie krijgen over het project? En is park21tussen Hoofddorp en Nieuw-Vennep ook een goede locatie?
 
MeerMagazine is een programma van Gert-Jan van Büseck, Roel van Luijk, Anneke van der Helm, Cees van Rhijn, Marco Rossen, Jeroen Calvelage. Eindredactie Henk van der Eem
 
Na de uitzending op zondag van 12.00 tot 13.00 uur is het programma terug te luisteren via UITZENDING GEMIST op de site van MeerRadio.nl.
 
Een herhaling is vanavond te horen van 18.00 tot 19.00 uur.

Advertenties

Banner Goodnight
Banner Hartgerink
Dierenspeciaalzaak Hoofddorp
KINEPOLIS 2019
ONDERNEEM_BANNER
SCHOLEN BANNER NOV 2019

Ricoweer

Frequenties

Beluister ons op een van de onderstaande kanalen:

Radio:
Kabel: 89.0 FM
Ether: 105.5 FM + 106.6 FM
Ziggo: 38 + 913
KPN: 1143 + 1443
Glasvezel digitale radio: 3047
Tele2: klik hier
Tune-In radio app: https://tunein.com

Internet:
Luister af via internet
MeerTelevisie op Youtube