Aangesloten bij Logo ELB
Logo-ANBI

 

 

Luister live!

 
De streekomroep van Haarlemmermeer

Zondag in MeerMagazine vrijdag 15 januari 2021

ERIK VAN DER PEET 2021

Roel van Luijk presenteert zondagmiddag tussen 12 en 13 uur “MeerMagazine” op MeerRadio.
 
Om te beginnen het weekoverzicht van Cees van Rhijn gevolgd rond 12.10 uur door een uitgebreid interview met burgemeester Marianne Schuurmans. Roel praat met de burgemeester over de situatie met betrekking tot het coronavirus in Haarlemmermeer en wat zijn de gevolgen van de aangescherpte lockdown. Wat is haar rol als burgemeester maar ook als voorzitter van de Veiligheidsregio Kennemerland.
 
Rond 12.35 uur een gesprek met politiekredacteur van MeerRadio Henk van der Eem. Hij geeft aan wat er op politiek gebied rond het raadhuis is gebeurd, De vergadering van afgelopen donderdag komt aan de orde maar ook de agendapunten van de komende vergadering op donderdag 21 januari. Is er al iets te melden over de integriteitkwestie? Maar ook vraag Roel aan Henk hoe het zit met de situatie bij Forza! Haarlemmermeer en wat verder rond het raadhuisplein gebeurd is of gaat gebeuren.
 
Verder om 12.45 uur een gesprek met de winnaar van de titel “Politicus van het jaar 2020” en van de Peter van Groenigenbokaal. De pasbenoemde fractievoorzitter van het CDA Erik van der Peet (foto) is de winnaar en met hem een gesprek over het werk als raadslid, zijn ambities op politiek gebied en de verhouding tussen raad en college.
 
MeerMagazine is een programma van Gert-Jan van Büseck, Roel van Luijk, Anneke van der Helm, Cees van Rhijn, Marco Rossen, Jeroen Calvelage. Eindredactie Henk van der Eem
 
Na de uitzending op zondag van 12.00 tot 13.00 uur is het programma terug te luisteren via UITZENDING GEMIST op de site van MeerRadio.nl

Advertenties

Banner Goodnight
Banner Hartgerink
Dierenspeciaalzaak Hoofddorp
ERFGOED JOURNAAL BANNER
FYR ADVERTENTIE
ONDERNEEM_BANNER
SCHOLEN BANNER NOV 2019
Facebook permission

Frequenties

Beluister ons op een van de onderstaande kanalen:

Radio:
Ether: 105.5 FM + 106.6 FM
Ziggo TV: 38;
Ziggo Digitale Radio (kanaal 105 in de radio app)
KPN: 1143 + 1443
Glasvezel digitale radio: 3047
Tele2: klik hier
Radio Apps:
Tune-In https://tunein.com
JUKE https://juke.nl/juke-app

Internet:
Luister af via internet
MeerTelevisie op Youtube