Aangesloten bij Logo ELB
Logo-ANBI

 

 

Luister live!

 
De streekomroep van Haarlemmermeer

Inforegio Magazine heeft nieuwe uitstraling dinsdag 20 april 2021

Inforegio Magazine, het blad voor en door ondernemers in Haarlemmermeer, heeft een nieuwe uitstraling gekregen. verfrissend en extra aantrekkelijk om te lezen is de meest gehoorde reactie die de makers krijgen.
 
Uitgever van het Inforegio Magazine is Gerco Tolsma en groei van het magazine buiten Haarlemmermeer is een kwestie van tijd, maar wel met één voorwaarde naast kwaliteit en de eigen filosofie en dat is allemaal uit de regio zodat het juiste nieuws kan worden vermeld en Inforegio Magazine een waarde kan toevoegen in de regio. Het blad verschijnt 4x per jaar.
 
VANDAAG LANCERING NIEUWE EDITIE
Deze woensdag is de lancering van de nieuwe editie van Inforegio Magazine met daarin de “Hartelijk Haarlemmermeer Actie”.
 
Er zal een bus met medewerkers door de regio rijden die de nieuwe editie bij ondernemers langs gaat brengen en aandacht zal vragen voor de “Hartelijk Haarlemmermeer Actie”.
De route gaat ’s morgens onder meer langs bij De Voedselbank waar namens alle donateurs dinerbonnen en cadeaukaarten van o.a. Hoofddorp Winkelstad worden aangeboden.
 
’s Middags is de bus in Nieuw-Vennep waar de lokale bedrijven en ondernemers worden verrast met de nieuwe editie van Inforegio Magazine. Zij hebben spontaan een bijdrage geleverd aan de “Hartelijk Haarlemmermeer Actie”.

Advertenties

Banner Goodnight
Banner Hartgerink
Dierenspeciaalzaak Hoofddorp
ERFGOED JOURNAAL BANNER
ONDERNEEM_BANNER
SCHOLEN BANNER NOV 2019
Facebook permission

Frequenties

Beluister ons op een van de onderstaande kanalen:

Radio:
Ether: 105.5 FM + 106.6 FM
Ziggo TV: 38;
Ziggo Digitale Radio (kanaal 105 in de radio app)
KPN: 1143 + 1443
Glasvezel digitale radio: 3047
Tele2: klik hier
Radio Apps:
Tune-In https://tunein.com
JUKE https://juke.nl/juke-app

Internet:
Luister af via internet
MeerTelevisie op Youtube