Aangesloten bij Logo ELB
Logo-ANBI

 

 

Luister live!

 
De streekomroep van Haarlemmermeer

Vandaag in MeerMagazine zondag 2 mei 2021

SCHUURMANS GEMEENTE FOTO

Gert-Jan van Büseck presenteert vanavond tussen 18 en 19 uur “MeerMagazine” op MeerRadio.
 
Om te beginnen het weekoverzicht van Cees van Rhijn Rhijn gevolgd door een interview met de burgemeester van Haarlemmermeer, Marianne Schuurmans rond 18.15 uur. Met haar praat Gert-Jan over de versoepeling van maatregelen, die op woensdag 28 april inging. Er kon weer gewinkeld worden in bijv. kledingzaken, de terrassen werden geopend en de avondklok werd opgeheven. Hoe valt dat te rijmen met de honderden mensen in het ziekenhuis en de overvolle IC’s. Of met het zorgpersoneel dat al ruim een jaar op hun tandvlees loopt.
 
Rond 18.30 uur wordt in het Raadhuispleintje met redacteur Anneke van der Helm o.a. de lokale politiek van afgelopen week besproken.
 
Om 18.45 uur vertelt de projectleider van Haarlemmermeer Waterproof Anneke van Gijzen over Het Haka Haarlemmermeers Kampioenschap tegelwippen. Een competitie die de hele zomer doorloopt en waar elk team elk moment kan instappen tot 1 september. Maak je tuin wat groener, koeler en aangenamer en zeg Haka!
 
MeerMagazine is een programma van Gert-Jan van Büseck, Roel van Luijk,  Cees van Rhijn, Jeroen Calvelage, Ricardo Bos en Anneke van der Helm.
 
Na de uitzending op zondag van 12.00 tot 13.00 uur is het programma terug te luisteren via UITZENDING GEMIST op de site van MeerRadio.nl.

Advertenties

Banner Goodnight
Banner Hartgerink
Dierenspeciaalzaak Hoofddorp
ERFGOED JOURNAAL BANNER
FYR ADVERTENTIE
ONDERNEEM_BANNER
SCHOLEN BANNER NOV 2019
Facebook permission

Frequenties

Beluister ons op een van de onderstaande kanalen:

Radio:
Ether: 105.5 FM + 106.6 FM
Ziggo TV: 38;
Ziggo Digitale Radio (kanaal 105 in de radio app)
KPN: 1143 + 1443
Glasvezel digitale radio: 3047
Tele2: klik hier
Radio Apps:
Tune-In https://tunein.com
JUKE https://juke.nl/juke-app

Internet:
Luister af via internet
MeerTelevisie op Youtube