Aangesloten bij Logo ELB
Logo-ANBI

 

 

Luister live!

 
De streekomroep van Haarlemmermeer

Zondag in MeerMagazine vrijdag 17 september 2021

Gert-Jan van Büseck presenteert zondag tussen 12.00 en 13.00 uur MeerMagazine op MeerRadio.

Om te beginnen het weekoverzicht van Cees van Rhijn gevolgd door een interview om 12.10 uur met de burgemeester van Haarlemmermeer, Marianne Schuurmans-Wijdeven. We blikken terug op de wekelijkse interviews bij MeerMagazine tijdens de COVID-19 periode van ruim een jaar, waar de burgemeester de luisteraars meenam in de besmettingscijfers en de regionale afspraken om verdere besmettingen te voorkomen.

Politieke redacteur Anneke van der Helm blikt om 12.30 uur terug op de Raadsvergaderingen van donderdag, 16 september 2021 en andere zaken rond het Raadhuisplein.

Om 12.40 uur praat presentator Gert-Jan van Büseck met fractie-assistent Bert van Elzen van PvdA Haarlemmermeer (foto) over de voortgangsrapportage Nieuw-Vennep Centrum.

Het centrum van Nieuw-Vennep ligt er al geruime tijd onafgemaakt bij. Het gaat om het gebied rondom winkelcentrum De Symfonie en Venneperhof inclusief het projectgebied Nieuwe Kom.
Het college van B&W en de Raad bespraken de voortgang van dit gebied afgelopen donderdag aan de hand van een voortgangsrapportage om het winkelcentrum van Nieuw-Vennep aantrekkelijk te maken voor ondernemers, bezoekers en omwonenden.

MeerMagazine is een programma van Gert-Jan van Büseck, Roel van Luijk,  Cees van Rhijn, Nick van Duin en Anneke van der Helm.

Advertenties

Banner Goodnight
Banner Hartgerink
Dierenspeciaalzaak Hoofddorp
ERFGOED JOURNAAL BANNER
ONDERNEEM_BANNER
SCHOLEN BANNER NOV 2019
Facebook permission

Frequenties

Beluister ons op een van de onderstaande kanalen:

Radio:
Ether: 105.5 FM + 106.6 FM
Ziggo TV: 38;
Ziggo Digitale Radio (kanaal 105 in de radio app)
KPN: 1143 + 1443
Glasvezel digitale radio: 3047
Tele2: klik hier
Radio Apps:
Tune-In https://tunein.com
JUKE https://juke.nl/juke-app

Internet:
Luister af via internet
MeerTelevisie op Youtube