Aangesloten bij Logo ELB
Logo-ANBI

 

 

Luister live!

 
De streekomroep van Haarlemmermeer

Zondag in MeerMagazine vrijdag 13 januari 2023

SCHUURMANS TEMPLATE 2022

Zondag om 12 uur is de zeventiende uitzending van MeerMagazine van het politieke seizoen 2022-2023. De presentatie is in handen van Roel van Luijk.

Om te beginnen het weekoverzicht van Cees van Rhijn, gevolgd door een interview met burgemeester Marianne Schuurmans Marianne Schuurmans over haar nieuwjaarstoespraak, die ze afgelopen maandag, 9 januari 2023 hield in het Van der Valk Schiphol A4hotel. Wat was de boodschap van de burgemeester aan inwoners en ondernemers voor het nieuwe jaar? Luistert u mee?

Vanaf dit jaar vervalt de rubriek raadhuispleintje, waar politieke zaken aan de orde kwamen rond het Raadhuis in de gemeente.

Anneke van der Helm is gestopt als politiek redacteur van MeerMagzine. In deze overgangsfase wordt nog driftig gezocht naar een opvolger.
Wilt u deze functie vervullen, dan kunt u zich aanmelden bij de redactie van MeeRadio onder vermelding “Politiek Redacteur MeerMagazine”.

Om 12.40 uur vertelt Willem Huisman-de la Fuente, communicatieadviseur bij de gemeente Haarlemmermeer over zijn vertrek per 1 maart 2023;  zijn opvolger en het proces rond “de beste politicus van Haarlemmermeer 2022”.

Aanstaande donderdag 19 januari 2023, is de bekendmaking in het raadhuis rond 16.45 uur.

Na de uitzending op zondag van 12.00 tot 13.00 uur is het programma terug te luisteren via UITZENDING GEMIST op de site van MeerRadio.nl.

MeerMagazine is een programma van Nick van Duin, Cees van Rhijn, Roel van Luijk en Anneke van der Helm.

Advertenties

Banner Goodnight
Banner Hartgerink
ERFGOED JOURNAAL BANNER
Facebook permission

Frequenties

Beluister ons op een van de onderstaande kanalen:

Radio:
Ether: 105.5 FM + 106.6 FM
Ziggo TV: 38;
Ziggo Digitale Radio (kanaal 105 in de radio app)
KPN: 1143 + 1443
Glasvezel digitale radio: 3047
Tele2: klik hier
Radio Apps:
Tune-In https://tunein.com
JUKE https://juke.nl/juke-app

Internet:
Luister af via internet
MeerTelevisie op Youtube